How-To Guider

Kul att du har hittat till oss. Här guidar vi dig om vad du skall tänka på när du vill bygga olika typer av produkter. Med våra produkter kan du bygga näst intill oändligt många produkter, bara din fantasi sätter gränsen. Gillar du den industriella designen, eller steam-punk design så har du kommit helt rätt. Våra vattenrör är gjorda för att använda i inredning och är pulverlackade vilket gör att de, förutom den svarta färgen, får en skyddande tålig yta. Guiderna fylls på allt eftersom med fler och fler produkter.

Bygg din egen ljusstake

Ljusstakar i industriell stil

Är du ute efter en snygg ljusstake i industriell design så har du kommit rätt. Med våra rör-delar så kan du bygga allt från den enklaste ljusstake för värmeljus till en hel kandelaber som står på golvet. Titta gärna under vår färdiga heminredning för att få inspiration.

Ljushållaren för vanliga stöpta ljus passar till 26 mm sortimentet. Denna hållare passar de flesta ljus på marknaden. Mässingfärgen ser mycket snygg ut mot de svarta rörern. Skall du använda annan storlek på rören så måste du också använda dig av någon form av omvandlare som t.ex. den som omvandlar 20 mm till 26 mm gänga.

Som ljushållare för värmeljus så använder man lämpligtvis en omvandlare där stora änden är 40 mm. I denna passar ett värmeljus!

Du kan använda samma produkt både att ställa ett blockljus på, som fot till ljusstaken eller att fästa i väggen. För dessa ändamål så använder du ett väggfäste / fot som t.ex. detta 4-håls fästet för 26 mm produkter.

Men dessa små tips så bör du enkelt kunna pussla ihop delarna till din egen ljusstake i industriell design. Perfekt både till ditt eget hem, som en "gå-bort present" eller varför inte till det nystartade företaget.